Activitats

Activitats

L’AMPA organitza al llarg del curs un conjunt de festes, concursos, sortides i d’altres esdeveniments adreçats a tota la família per promoure la vida social i cultural de l’escola:

Xerrades

Xerrades

Actes informatius, com poden ser xerrades i conferències adreçades als pares i mares sobre els diferents aspectes d’interès relacionats amb l’educació dels nostres fills.

thumbnail_nadales

Concurs de Nadales

Arriba al Nadal i convidem tots els nens a dibuixar una nadala. Un cop exposades a la sala, un jurat tria tres guanyadors per cada curs i fem una entrega de premis per a tothom.

Festa Primavera

Festa de la Primavera

Celebrem la primavera un dissabte al matí amb diversió per als menuts d’educació infantil (P3,P4 i P5). Durant un parell d’hores farem jocs i activitats per a passar una bona estona (els pares no cal que s’hi quedin).

Sortida Anual

Sortida Anual

Sortida familiar per a passar tot un dia sencer a una casa de colònies, on tindrem monitors per a les activitats dels nens i nenes, i tots plegats, pares i fills, gaudirem de l’entorn, amb dinar i berenar inclòs.

Festúlia

Festúlia

L’esperada festa de fi de curs de l’Escola Betúlia. A la tarda jocs, activitats i berenar per a tota la familia. I al vespre el gran sopar de comiat a l’escola.